İcadiye Kurye

Akıncı Kurye
0
İcadiye Kurye
İcadiye Kurye

İcadiye kurye hizmetleri ile kendini işine adamış ekibimizin yardımıyla ürünlerinizin varış noktasına güvenli ve emniyetli bir şekilde ulaşmasını sağlayın. Merkezi İcadiye, Üsküdar, İstanbul bulunan ve tüm otoyol ağlarına kolay erişime sahip olan şirketimiz, İstanbul ve Türkiye genelindeki müşterilerimize İcadiye kurye hizmetleri sunmaktadır. 

(getButton) #text=(7/24 Kurye Çağır) #icon=(buy) #color=(#d49b03)

(toc) #title=(İçindekiler)

İcadiye Kurye Lojistikleri

İcadiye kurye lojistikleri her boyuttaki ürünler için gecelik teslimat seçenekleri mevcuttur. İşletmeler ve yurt içi müşteriler için bu, İcadiye ve Üsküdar, İstanbul genelinde uygun, uygun maliyetli teslimat anlamına gelir. İcadiye kurye paketlerinizi taşımak için 7/24 teslimat şirketimizi seçin.

Bu sektörde uzun yıllara dayanan deneyime sahip olduğumuz için İcadiye kurye ekibimiz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli müşterilere hizmet vermektedir:

  1.  Mavi Çip Şirketleri,
  2. Medikal Firmalar,
  3. Ulusal Paket Şirketleri,
  4. Nakliye,
  5. Perakende ve Mühendislik Sektörleri,
Her İcadiye kurye sürücüleri, cep telefonunu, iki yönlü telsizi, barkod tarayıcıyı, dijital kamerayı ve mobil bilgisayarı tek bir cihazda birleştiren Motorola'nın en son teknolojiye sahip kurumsal dijital asistanıyla donatılmıştır. tek cihaz.

İcadiye Kurye Hizmetleri

İcadiye kurye hizmetleri Üsküdar, İstanbul da ki depo yönetimi tesisleriyle; ürünlerinizin envanterini çıkarabilir, gönderileri parçalara ayırabilir, siparişleri yerine getirmek için toplayıp paketleyebilir ve bunları aynı gün veya ertesi gün teslim edebilir.

İcadiye kurye hizmetleri ayrıcalıkları;

  1. Depo Yönetimi ve Depolama,
  2. Perakende ve e-Ticaret,
  3. Seç ve Paketlei
  4. Çapraz yerleştirme,
  5. 100.000 Metrekareden Fazla  Depolama Alanı,

İcadiye Moto Kurye


İcadiye moto kurye küçük paketlerden paletlere kadar güvenilir sürücü filomuz ürünlerinizi teslim etmeye hazırdır. Tüm İcadiye moto kurye sürücülerimiz tamamen denetlenmiş, eğitimli ve sigortalıdır ve sizin için profesyonel bir hizmeti garanti eder. Aynı gün ve ertesi gün teslimatlar mevcuttur ve ayrıca ürünlerinizin varış noktasına zamanında ulaşmasını garanti etmek için zamanlı teslimatlar da sunuyoruz. 

Güvenilir bir İcadiye moto kurye ekip seçmeniz önemlidir ve biz ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışan saygın bir şirketiz. İşte faydalarımızın bir örneği: 

  • Fiyat: Özel teslimat için İcadiye, Üsküdar da ki en ekonomik kurye fiyatlı şirketlerden biriyiz. Güvenilirlik:  Hızlı, güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Referanslarımızda da görüldüğü gibi, müşterilerimiz bize defalarca geri dönüyor. 
  • Esneklik: Bireysel gereksinimlere uyacak çeşitli kamyonet türlerine  erişimimiz var. İcadiye  kurye ekibimiz ihtiyaçlarınıza uygun daha büyük araçlar da ayarlayabilir.
  • Tam sigortalı: Tüm araçlarımız, Nakliye Halindeki Mallar ve Kamu Sorumluluğu da dahil olmak üzere kurye kullanımı için tamamen sigortalıdır.
  • Teslimat Kanıtı: Mallarınız teslim edilir edilmez teslimat kanıtını sağlıyoruz. Bu çok önemlidir çünkü işletmelerin ürünlerini takip etmelerine yardımcı olur.
Protokolü, tüm İcadiye moto kurye hizmetleri oda sıcaklığında, soğutulmuş ve/veya dondurulmuş numuneler için optimum bütünlüğü korumak üzere üç adede kadar özel soğutucu ve biyolojik tehlike içermeyen, serin muhafaza edilen teslimatlar için dördüncü bir temiz muhafaza soğutucusu taşıması anlamına gelir.(alert-success)

İcadiye Kurye Teslimatları

İcadiye kurye teslimatları teknolojiye yatırım yapma taahhüdümüz hizmetlerimize değer katar ve maliyetlerinizi azaltır. Verimliliğimizi artırır ve güvenilirliğimizi artırır. Manuel İcadiye kurye teslimat süreçleri otomatikleştirerek maliyetli hataları ortadan kaldırıyor ve operasyonları kolaylaştırıyoruz. Bu daha hızlı, daha iyi, daha akıllı kurye çözümleridir. 

İcadiye kurye teslimatları;
  1. EXPRESS 2 saat veya daha kısa sürede teslim edilir.
  2. VIP  30 dakika içinde teslim alınır ve Özel Doğrudan teslim edilir.
  3. RUTİN En uygun maliyetli doğrudan tıbbi teslimatımız.
Bu İcadiye moto kurye hizmeti boyunca sürekli olarak bilgilendirilirsiniz ve ekibimiz sorularınızı yanıtlamaktan her zaman mutluluk duyar. Teslimat kanıtı telefon, mesaj ve e-posta yoluyla mevcuttur. Ayrıca basılı bir kopya da talep edebilirsiniz. 

İletişim için e-posta, iletisim@motokurye.org.tr veya 7/24 telefon destek numaramız, 0543 748 61 61

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)

    #buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

    Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Kontrol et
    Ok, Go it!
    7/24 WhatsApp